Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις!

Τραγούδια, χειροτεχνίες, παραμύθια, face-painting και λιχουδιές!

Σάββατο, 1  Δεκεμβρίου

Χριστουγεννιάτικα παραμύθια και χειροτεχνίες: Διαβάζουμε χριστουγεννιάτικα παραμύθια, γράφουμε τα δικά μας, ζωγραφίζουμε τους ήρωες μας κι έπειτα φτιάχνουμε τα δικά μας εορταστικά βιβλιαράκια.  (11:00-14:00)

Σάββατο, 8  Δεκεμβρίου

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα: Ακούμε εορταστικά τραγούδια, παίρνουμε έμπνευση και γράφουμε τα δικά μας. Κάθε παιδί γράφει από μια στροφούλα και όλοι μαζί δημιουργούμε ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο τραγούδι! Τραγουδάμε, χορεύουμε και στο τέλος φτιάχνουμε το βιβλιαράκι που θα φιλοξενήσει το τραγούδι μας!  (11:00-14:00)

Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου

Γκριντς, ο κατεργάρης των Χριστουγέννων: Μαθαίνουμε την ιστορία του Γκριντς και γινόμαστε με τη σειρά μας σκανταλιάρικα καλλικαντζαράκια. Γράφουμε ένα παραμύθι γεμάτο αταξίες και στη συνέχεια φτιάχνουμε το δικό μας χειροποίητο βιβλιαράκι! (11:00-14:00)

Σε όλες τις εκδηλώσεις περιλαμβάνεται δημιουργική γραφή και χειροτεχνία. Τα παιδιά όχι μόνο γράφουν κάτι ολόδικό τους, αλλά φτιάχνουν και το ίδιο το βιβλίο! Κάθε Σάββατο προσφέρουμε χριστουγεννιάτικες λιχουδιές στους μικρούς μας φίλους και κάνουμε face painting με εορταστικά μοτίβα!

Κόστος συμμετοχής: 10€

Για κρατήσεις θέσεων κάντε κλικ εδώ!